De Weers Geluid en Muziek

Geluidsopnames, muzieklessen en uitvoerend musicus

Visie

Het is mijn doel om het voor iedereen mogelijk te maken, op welke manier dan ook, een opname te maken.

Het maken van geluidsopnames is iets prachtigs. Door muziek (of geluiden) op te nemen, leg je iets vast wat anders vluchtig is: geluid vergaat. Tijdens een opnamedag kunnen de mooiste dingen gebeuren, van een keiharde gitaarsolo die helemaal klopte tot een ingetogen liedje waarbij de emotie in de ruimte lijkt te hangen. Sommige bands vinden tijdens een studiosessie hun eigen sound of raken volledig geïnspireerd waardoor nieuwe nummers ontstaan. De sfeer die er kan hangen tijdens een opnamedag of week heeft iets speciaals. Voor mij als geluidstechnicus is het de taak zulke momenten (en dan natuurlijk vooral het geluid) zo goed mogelijk vast te leggen.

Omdat ik zoveel mogelijk mensen de kans wil geven die momenten vast te leggen, bied ik altijd maatwerk aan. Dat betekent dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om een opname te maken:

  • Ben jij pas begonnen met je band? Dan wil je misschien wat demo’s opnemen.
  • Spelen jullie al langer? Dan is het misschien wel tijd voor een single of album.
  • Je speelt klassieke muziek en wilt jezelf graag profileren? Of misschien wel met je ensemble?
  • Je hebt een optreden en wil dat graag vastleggen.
  • Je bent pas net begonnen met muziek maken of je wilt graag ervaren hoe het is om de studio in te duiken. Ook dan kan je contact met me opnemen, maar misschien zijn mijn lessen geluidstechniek dan meer iets voor je.

Wat ook precies je doel is met je opname, ik kan je altijd op weg helpen. Kijk op de volgende pagina om te zien hoe ik te werk ga.

Volgende pagina

© 2024 De Weers Geluid en Muziek

Thema door Anders Norén